Företagsprovning

Under början av år 2016 genomförde Taysta en kundundersökning som resulterade i framtagandet av vår företagsprovning. Studien visade att majoriteten av de företag som sökte sig till oss var ute efter att bygga starkare relationer med sina kunder, kollegor och partners.

Vår företagsprovning är därför anpassad efter ditt företags behov och skapad för att knyta kontakter och stärka relationer. Deltagarna gör skäl för namnet; de deltar. Exempelvis kan deltagarna under en vinprovning få information om de karakteristiska dragen för fem olika druvor och får försöka lista ut i lag vilket vin som är gjort på vilken druva. Ett spännande och roligt moment som får deltagarna att aktivt diskutera inom laget och senare mellan lagen.

 

Vad kan deltagarna aktivt göra?

1. Lär er att flambera crêpes. Matigt eller sött – det är ert val. Serveras därefter med fyra olika viner eller öler som kombineras till de specifika tillbehören och crêpesen.

2. Lär er att öppna ostron. Ostronen serveras med vinägrett, två utvalda Champagner och två Stout.

3. Lär er att tillaga Tartarbiff, med allt vad det innebär. Rätten äts tillsammans med fyra viner eller öler som är anpassade för bästa smakupplevelse.

4. Prova olika ostar och viner samt lär er att kombinera dessa tillsammans. Hitta just din favoritkombination. Vem är den bästa vinkännaren på företaget?

 

Vill du att det ska flyta på bättre mellan olika avdelningar eller vill du möjligtvis effektivisera dina anställda? Ett mycket enkelt och effektivt sätt att stärka företagsrelationerna och få en välmående personal är att utföra gruppaktiviteter. På Taysta efterlämnas dina medarbetare med en känsla av gemenskap, entusiasm och glädje som lever kvar under lång tid. Hör gärna av dig så kan vi bolla idéer!

 

Gäller för grupper om minst 8 personer. Pris varierar mellan 250 till 695:- per person beroende på typ av event och önskad kvalitet på drycken. Hör gärna av dig för offert: Kontakta Oss

Untitled

 

 

 

 

Det ingår:

  • Genomförandegaranti
  • Nöjdkundgaranti
  • Egen sommelier
  • Lokal
  • Dryck
  • Delikatesser
  • Rekvisita
  • Övernattning, mat och dryckes -erbjudanden, m.m.