Hjälp med presentkort

Boka platser med ett presentkort
Du kan enkelt boka platser till en provning med ditt presentkort på vår hemsida www.taysta.se. Här finner du även all tänkbar information om våra enskilda provningar. Om du har fått ett presentkort och vill boka platser till en provning så väljer du först en specifik provning som du vill gå på. Detta gör du genom att klicka på menyfliken Biljetter högst uppe på hemsidan och sedan väljer du en stad för upplevelsen. Därefter visas alla våra olika typer av evenemang, välj en provning som du finner intressant och klicka på spalten. Då kommer informationen fram till höger och du behöver då endast klicka på knappen Använd presentkort. Om du även vill köpa till extra platser till en upplevelse så kan du enkelt göra detta genom att klicka på knappen Köp biljett. Följ sedan instruktionerna under bokningsprocessen.

Efter erlagd bokning skickas ett e-postmeddelande till det angivna mejlkontot. I vissa fall kan e-postmeddelandet hamna i skräpposten, om sådan inställningar finns på ditt konto. Glöm inte att ta med ditt presentkort till provningen, det är din biljett. Kom ihåg att beloppet på presentkortet måste överensstämma med beloppet för provningen. Om en specifik provning är utskrivet på presentkortet så måste den överensstämma med den valda provningen. Giltighetstiden på presentkortet får inte ha överstigits vid evenemangsdagen. En sommelier kontrollerar information på presentkortet. Om något inte överensstämmer måste den ursprungliga kostnaden + en administrationsavgift betalas före eller efter provningen.

Uppgradera eller förlänga presentkort
Vill du uppgradera till en mer exklusiv provning eller förlänga ditt presentkorts giltighetstid?

– Har du fått ett presentkort från Taysta? Kontakt oss då på info@taysta.se

– Har du fått ett presentkort från en av våra samarbetspartners? Kontakta då vår samarbetspartnerns kundtjänst så hjälper de dig.

 

För vidare information var vänligen läs våra Vanliga Frågor