Företagsevent

Ska du ordna ett företagsevent eller en företagsaktivitet och behöver tips på kick off aktiviteter eller teambuilding övningar? Då kan vi hjälpa till! Vi arrangerar spännande företagsprovningar som stärker relationerna på företaget! Aktiviteten kan ta plats på ert kontor eller i vår egna lokal i centrum.

Deltagarna gör skäl för namnet; de deltar. Deltagarna kan exempelvis under ett företagsevent få information om de karakteristiska dragen för fem olika druvor och får försöka lista ut i lag vilket vin som är gjort på vilken druva. Ett spännande och roligt moment som får deltagarna att aktivt diskutera inom laget och senare mellan lagen. Perfekt som aktivitet på ett företagsevent med fokus på teambuilding eller som en motivationshöjare på en kick off.

Våra paket innehåller:

• Nöjdkundgaranti
• Egen sommelier
• Dryck och delikatesser
• Rekvisita
• Lokal och övernattning

Tips på företagsaktiviteter

Vill du att det ska flyta på bättre mellan olika avdelningar eller vill du möjligtvis effektivisera dina anställda? Ett mycket enkelt och effektivt sätt att stärka företagsrelationerna och få en välmående personal är att utföra gruppaktiviteter. På Taysta efterlämnas dina medarbetare med en känsla av gemenskap, entusiasm och glädje. Hör gärna av dig så kan vi bolla idéer om er företagsaktivitet!

Oavsett om din aktivitet är ute efter att bygga starkare relationer med sina kunder, kollegor eller partners så kan vi bistå. Din företagsprovning anpassas efter ert behov och kan fokusera på att knyta kontakter, stärka relationer eller motivera medarbetare. Hör av dig till oss så berättar vi mer! Här är några tips om tidigare företagsaktiviteter som vi har arrangerat.

Vem har den bästa näsan på företaget?

Vår absolut populäraste teambuilding övning! Sommelieren kommer berätta sina bästa knep och knåp till att lista ut vilka druvor som finns i glasen, sedan delas ni upp i lag. Ert uppdrag blir att lista ut vilken druva som finns i glasen. Vinnarna tar hem en dubbel magnum Champagne (motsvara fyra ‘vanliga’ flaskor). Det blir en rolig upplevelse där ni umgås, provar och lär er mer om spännande viner! Sugen på öl istället? Ingen fara, det ordnar vi!

Den perfekta matlagningskursen

Tillaga en god italiensk trerättersmeny uppdelat i lag. Vi börjar med att smaka av en antipasto tillsammans med mousserande vin: oliver, ostar, charkuterier och, självklart, bruschetta doppat i olivolja. Tillsammans med en härlig kock lagar du en primo piatto, secondo piatto och dolce. Resultatet? En italiensk festmåltid som skapar en riktig familjekänsla bland företagets medarbetare! Vi har tidigare även arrangerat med svenska- och franska teman. Vad föredrar du?

Världen runt med ost och öl!

Vill du skapa en motiverande kick off? Då är detta en perfekt aktivitet för dig! Prova olika ostar och ölsorter från olika delar i världen samt lär er att kombinera dessa tillsammans. Hitta just din favoritkombination och utmana sedan kollegorna. Vilken ost och öl kommer från samma by och anses världen runt vara en klassisk kombination? Har du gissat rätt? Under denna övning så provar alla i gruppen tillsammans och fokus på är bygga en stark gruppgemenskap. Vi kan även byta ut öl till vin.

En exklusiv ostron och Champagneprovning

En företagsaktivitet som bidrar till att knyta kontakter, då den uppmanar till mingel. För en novis av ostronöppning kan det tyckas vara väldigt svårt att öppna ostron, men det är super enkelt för experten. Lär dig öppna ostron som ett proffs på bara några sekunder! Möt en personlig sommelier som är väldigt passionerad av skaldjur, vita viner och champagne. Det blir ett lärorikt möte med många tips och idéer kring havet, fisk, skaldjur, och dess passande drycker. Vi vågar utlova en bubblande ”feeling” bland deltagarna!

Lär er att tillaga Italiensk råbiff!

Teambuilding och kick off, allt i ett! En karismatisk italienare är för hjärtat vad underhållning är för den uttråkade. Glädje. Under denna smakrika aktivitet lär vi oss om den syditalienska kulturen, maten och vinet samtidigt som ni lagar råbiff i grupp. Det blir en härlig och avslappnad stämning där ni får chansen att byta erfarenheter och lära känna varandra bättre. Samtidigt lär ni er mer om italiensk mat och dryck. Råbiffen serveras med italiensk sallad och fyra italienska viner utvalda efter bästa smakupplevelse. Under hela aktiviteten kommer en professionell sommelier guide er. Hela evenemanget kan även göras vegetarisk och alkoholfri.

En lärorik smakupplevelse som kittlar smaklökarna

Vill du att deltagarna ska knyta djupare kontakter? Då har du hittat hem! Tillsammans med en hängiven fransman kommer ni lära er att laga och flambera krispiga crêpes, sedan är det upp till bevis bland eld och lågor. Ni lagar crêpesen i grupp. Till crêpesen serveras fyra olika viner eller öler som kombineras till de specifika crêpesen som ni väljer att göra. En lärorik smakupplevelse som kittlar smaklökarna och samtidigt bidrar till aktivt deltagande. Varm Välkomna!

Boka ert företagsevent

Pris varierar mellan 250:- till 1299:- per deltagare beroende på typ av event, plats och önskad kvalitet på drycken. Hör gärna av dig till oss för offert: event@taysta.se

Vi arrangerar företagsevent i: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Jönköping, Lund, Umeå, Gävle, Borås, Södertälje, Eskilstuna, Halmstad, Växjö och Karlstad.

 

Tidigare omdömen

”Vi är kanonnöjda!! En solid 10:a!” – Oskar Larsson på KTH

”Det var ett väldigt trevligt evenemang!” – Yasemin Soler på Tele2

”Vi är mycket nöjda” Vera Rydberg på Civilekonomerna

”Det blev en kick-off på topp! Rekommenderas!” – Sophia Sild på Länsförsakringar

”Vi fick in exakt rätt energi till vårt möte, bra jobbat!” – Sandra Johansson på Interoute

”Evenemanget överträffade mina förväntningar” – Alexandra Österberg på Michelin

”Era teambuilding övningar var roliga & skapade gemenskap, det märktes dagen efter” – Linda Davidsson på ICA Gruppen

Jag tyckte det var riktigt bra! 10/10 i betyg” – Susanne Olausson på Energiforsk

Omdöme provningar

 

Företagsevent i Örebro i en vinkällare uppdukat med långbord. Glada människor sitter längs bordet och provar vin.

 Några gäster på en mat- och dryckesaktivitet i Stockholm sitter i en mysig vinkällare längs ett fint uppdukat långbord med levande ljus och mysig stämning.