Företagsprovning

Under början av år 2016 genomförde Taysta en kundundersökning som resulterade i framtagandet av vår företagsprovning. Studien visade att majoriteten av de företag som sökte sig till oss var ute efter att bygga starkare relationer med sina kunder, kollegor och partners.

Vår företagsprovning är anpassad efter ditt företags behov och skapad för att knyta kontakter och stärka relationer. Deltagarna gör skäl för namnet; de deltar. Deltagarna kan exempelvis under en företagsprovning få information om de karakteristiska dragen för fem olika druvor och får försöka lista ut i lag vilket vin som är gjort på vilken druva. Ett spännande och roligt moment som får deltagarna att aktivt diskutera inom laget och senare mellan lagen. Perfekt för teambuilding eller kick off.

Vill du att det ska flyta på bättre mellan olika avdelningar eller vill du möjligtvis effektivisera dina anställda? Ett mycket enkelt och effektivt sätt att stärka företagsrelationerna och få en välmående personal är att utföra gruppaktiviteter. På Taysta efterlämnas dina medarbetare med en känsla av gemenskap, entusiasm och glädje. Hör gärna av dig så kan vi bolla idéer om er företagsprovning!

 

Förslag på företagsprovning

• Vem har den bästa näsan på företaget?
Sommelieren kommer berätta sina bästa knep och knåp till att lista ut vilka druvor som finns i glasen, sedan delas ni upp i lag. Ert uppdrag blir att lista ut vilken druva som finns i glasen. Vinnarna tar hem en dubbel magnum Champagne (motsvara fyra ‘vanliga’ flaskor).  Det blir en rolig upplevelse där ni umgås, provar och lär er mer om spännande viner!

• En lärorik smakupplevelse som kittlar smaklökarna!
Tillsammans med en hängiven fransman kommer ni lära er att laga och flambera krispiga crêpes, sedan är det upp till bevis bland eld och lågor. Ni lagar crêpesen i grupp. Till crêpesen serveras fyra olika viner eller öler som kombineras till de specifika crêpesen som ni väljer att göra. En lärorik smakupplevelse som kittlar smaklökarna och samtidigt bidrar till aktivt deltagande!

• En exklusiv ostron och Champagneprovning.
För en novis av ostronöppning kan det tyckas vara väldigt svårt att öppna ostron, men det är det inte för experten. Lär dig öppna ostron som ett proffs på bara några sekunder! Möt en personlig sommelier som är väldigt passionerad av skaldjur, vita viner och champagne. Det blir ett lärorikt möte med många tips och idéer kring havet, fisk, skaldjur, och dess passande drycker. Kan det blir bättre?

• Lär er att tillaga Italiensk råbiff.
En karismatisk italienare är för hjärtat, vad underhållning är för den uttråkade. Glädje. Under denna smakrika aktivitet lär vi oss om den syditalienska kulturen, maten och vinet samtidigt som vi lagar i grupp (vegetarisk) råbiff. Det blir en härlig och avslappnad stämning där vi får chansen att knyta kontakter och erfarenheter. Råbiffen serveras med italiensk sallad och fyra italienska viner eller öler, utvalda efter bästa smakupplevelse.

• Världen runt med ost och öl, en kombination utan dess like!
Prova olika ostar och ölsorter från olika delar i världen samt lär er att kombinera dessa tillsammans. Hitta just din favoritkombination och utmana sedan kollegorna. Vilken ost och öl kommer från samma by och anses världen runt vara en klassisk kombination?

 

Gäller för grupper om minst 8 personer. Pris varierar mellan 250 till 695:- per person beroende på typ av event, plats och önskad kvalitet på drycken. Hör gärna av dig för offert: Kontakta Oss

Företagsprovning i Uppsala bland champagneflaskorFöretagsprovning i Örebro i en vinkällare uppdukat med långbordFöretagsprovning i stockholm i en mysig vinkällare

Recensioner provningar:

Företagsprovning recensioner med fyra utav fem möjliga poäng i omdöme

• Genomförandegaranti
• Nöjdkundgaranti
• Egen sommelier
• Dryck och delikatesser
• Rekvisita
• Lokal och övernattning