Hjälp med presentkort

Boka platser med ett presentkort
Klicka på menyfliken Biljetter högst uppe på hemsidan: www.taysta.se/biljetter. Välj stad för upplevelsen. Därefter visas alla våra olika typer av evenemang, välj en provning som du finner intressant och klicka på spalten. Då kommer informationen fram till höger. Välj antal deltagare som ditt presentkort(en) är giltiga för samt klicka på knappen Använd presentkort.

Lägg till flera presentkort
Via vårt bokningssystem så går det att lägga till fler presentkort och boka. Det är bara att du skriver in dina uppgifter och klickar på knappen Lägg Till. Sedan skriver du det andra presentkortsuppgifterna och trycker på knappen Lägg Till igen.

Köpa till extra platser
Om du vill köpa till extra platser till en upplevelse så kan du enkelt göra detta genom att klicka på knappen Köp biljett. Följ sedan instruktionerna under bokningsprocessen. Därmed, om du vill köpa till en extra biljett så måste du göra en i en separat order.

Efter erlagd bokningsförfrågan
Efter erlagd bokning skickas ett e-postmeddelande till det angivna mejlkontot med din bokningsförfrågan. E-postmeddelandet kan hamna i skräpposten, märk den då som säker. Vi kommer inom fem arbetsdagar gå igenom din bokningsförfrågan och bekräfta det angivna värde och giltighet, under tiden är dina platser reserverade och om något inte stämmer så kontaktar vi självklart dig. Efter bekräftelse skickar vi ut dina biljetter till den angivna e-postadressen. Ta med biljetterna till evenemanget, dina presentkort är nu förbrukade och kan slängas.

Uppgradera eller förlänga presentkort
Vill du uppgradera till en mer exklusiv provning eller förlänga ditt presentkorts giltighetstid?

– Har du fått ett presentkort från Taysta? Då kan du kontakt oss.

– Har du fått ett presentkort från en av våra samarbetspartners? Kontakta då vår samarbetspartnerns kundtjänst så hjälper de dig.

 

Se till så att din bokning stämmer: presentkortsnummer, antal deltagare och värde. Vinprovning och ölprovning är inte giltig på våra vin- och ölprovningar med ost och choklad.

För vidare information var vänligen läs våra Vanliga Frågor