Hur du köper

Köpa biljetter
Ska du köpa en biljett till en unik upplevelse? Då väljer du först den provning som du vill gå på. Detta gör du genom att klicka på menyfliken Biljetter högst uppe på hemsidan och sedan väljer du en stad för upplevelsen. Därefter visas alla våra olika typer av evenemang, du väljer då en provning som du finner intressant och klickar på spalten. Således kommer provningsinformationen fram till höger och du klickar då på Köp biljett. Följ sedan instruktionerna. Din biljett skickas till det angivna mejlkontot när din betalning är mottaget. Glöm inte att skriva ut och ta med biljetten till provningen.

Köpa Presentkort
En smakupplevelse är en perfekt present som alla kan uppskatta. Om du vill köpa ett presentkort så klickar du på fliken Presentkort högst uppe på hemsidan. Välj det presentkort som du finner intressant: Silver, Guld eller Lyx. Dessa presentkort ger mottagaren rätt till att välja bland olika typer av provningar i presentkortets prisklass. Klicka sedan på knappen Välj och fortsätt, och följ sedan instruktionerna.

Om ärendet är brådskande så kan du välja att få presentkortet skickat i virtuell form till ditt mejlkonto. Då skickas presentkortet omgående efter betalningen är mottagen, det är bara att skriva ut och ge bort.

Du kan även välja att få presentkortet hemskickat i fysisk form, presentkortet är då omslutet av ett lyxig naturpapper tillsammans med ett informationsblad. Försändelsen tar vanligtvis mellan två till tre arbetsdagar efter betalningen är mottagen.

Ombokning
Om det är längre än 14 dagar kvar till provningen så kan du logga in på vår hemsida och omboka dina platser i kundportalen. Information om användarnamn och lösenord skickades till din e-mejl när du bokade/köpte dina biljetter på vår hemsida.

En ombokning utav en provning ska senast göras 14 dagar innan provningen. Sedan låses deltagarantalet och lokal bokas, dryck och tillbehör köps in. Således uppstår det kostnader för vardera deltagare redan 14 dagar innan provningen.

 

För vidare information var vänligen läs våra Vanliga Frågor