Provningar i Sverige

Bakom varje dryck finns en historia som ivrigt väntar på att bli upptäckt. På våra provningar får du möjlighet att utforska allt från viner från franska Bordeaux till öler med fantasifulla namn såsom Bigfoot Barley Wine. Våra dryckesprovningar handlar lika mycket som smakupplevelsen som att vidga vyerna över dryckernas värld. Därför står våra sommelier redo till hands att erbjuda guidning i provning av cognac, whisky, champagne såväl som av sherry och mycket mer. Men resan slutar inte där; utöver dryckesprovningar erbjuder vi även provningar av choklad, lakrits och ost.

Våra provningar är minst lika varierade i form som de är i utbud; bland våra privata provningar finns något som passar alla smaksinnen. På våra företagsprovningar engageras deltagarna i olika aktiviteter med syftet att skapa gemenskap både inom företaget såväl som med partners eller kunder. Om du vill ha någonting mer intimt, så erbjuder vi även hemmaprovningar där en sommelier ställer upp med sina kunskaper och ditt sällskap får ta del av en upplevelse olikt de flesta. Inte nyfiken på dessa alternativ? Vi ser naturligtvis gärna till att du är aktivt deltagande i formandet av din privata provning för att skapa en minnesvärd kväll. Därför så skräddarsyr vi våra privata events så att de harmoniserar med dina önskemål, vare sig du vill ha en hemmaprovning med tema eller en elegant bröllopsprovning.

Professionella högutbildade Sommelierer med stor erfarenhet som garanterar 100 % kvalitet och glädje, vi använder ISO-glas som koncentrerar och framhäver subtila aromer samt endast högkvalitativa drycker och delikatesser.

Om du befinner dig i närheten av Gävle, Uppsala, Stockholm, Västerås eller Örebro kan du även ta del av våra öppna provningar. Var och varannan lördag och fredag arrangeras provningar där deltagarna får sätta sina sinnen (framförallt smaklökarna) på prov och förhoppningsvis få upp ögonen för en ny favorit. På provningarna bjuds dessutom på ett och annat smarrigt tillbehör, såsom ost, bröd eller noggrant utvalda charkuterivaror. Med guidning från en professionell sommelier diskuterar deltagarna smak, doft och övriga intryck, bedömer olika kombinationer av drycker med tillbehör, samt diskuterar historien bakom kvällens urval. För dig som vill avnjuta goda drycker och mat i gott sällskap är våra öppna provningar det utmärkta sättet att inviga helgen på.

Vi håller små som stora dryckesprovningar för alla med ett dryckesintresse, litet som stort.

Provning i Sverige med mysig lokal, dukat långbord och nyfikna gäster

 

Omdöme provningar

• Professionell och personlig sommelier.

• Spännande och roliga provningar

• Provningar för alla kunskapsnivåer