Lakrits och Vinprovning

Följ med på en spännande lakrits och vinprovning! Salt, sött, fruktigt, bittert och friskt. Smakerna och intrycken är oändliga när vi provar lakrits och vin. Det blir även ännu mer spännande när vi provar de två tillsammans, eftersom mötet mellan lakrits och vin kan variera stort. Om mötet exempelvis blir samspelt så kan de två gifta sig till en välkoreograferad dans. Om mötet däremot skär sig så kan det skapa en glädjande smakbomb. Därmed finns det många underbara och magisk kombinationer som är möjliga att skapa mellan lakrits och vin. Oavsett vad som sker i mötet mellan drycken och delikatessen så erbjuder vår lakrits och vinprovning ett äventyr. Du kommer aktivt få ta del av ett ljuvligt smakexperiment som du sent kommer glömma!

Vår lakrits och vinprovning är för dig som uppskattar smakrikedom samt sötma och sälta!

Hur kommer det sig att just att kombinationen mellan lakrits och vin har vunnit popularitet i så mångas hjärtan och smaksinnen? Denna fråga och många fler söker vi svaret efter på provningen. På våra lakrits och vinprovningar får du även närmare insyn i vinets och lakritsens magiska värld genom att leka detektiv bland kvällens urval. Du kommer iklädda bildlig detektivmössa och med hjälp av en ivrig sommelier bli insvept i en unik upplevelse som lär dröja sig kvar.

 

Information lakrits och vinprovning

Vad kan man förvänta sig utav vår lakrits och vinprovning? Som på våra andra öppna vinprovningar, beger vi oss på en resa tillbaka i tiden. I denna provning gräver vi oss ner i en diskussion om urvalets ursprung och tillverkning samt vinets och lakritsens historia. Vi diskuterar även provtekniker och egenskaper att beakta i urvalet. Deltagaren lämnar kvällen med mer kunskap i ämnet provning, kuriosa om lakrits och vin genom tiderna. Förhoppningsvis finner de även en ny favorit bland de smakrika kombinationerna. Vår lakrits och vinprovning är för den som uppskattar smakrikedom samt kombinationen mellan sälta och sötma! Följ med vår professionella och personliga sommelierer på en spännande resa som pågår i cirka två timmar.

Läs mer om våra andra vinprovningar med b. la. choklad eller ost, mums!

 

lakrits och vinprovning

Omdöme lakrits och vinprovning Taysta

• Professionell Sommelier.

• Utsökta smakexplosioner!

• Åtta viner.

• Fem lakritssorter.