Vinupplevelse

Följ med oss på en spännande vinupplevelse där vi blandar vinprovande med olika kultur- och konstformer. Varje föreställning har ett eget tema så som exempelvis sång, poesi eller komedi. Vardera evenemang skapas, hand i hand, av en sommelier och en artist. Tillsammans ger de liv till en berättelse om de viner som provas under kvällen och därmed skapas en resa in i vinernas värld, med många olika diversifierad perspektiv.

Det kommer bli en spännande kväll med många nya intryck och upplevelser!

Urvalet av viner på systembolaget är stort. Ibland är det svårt att veta vilket vin man kommer gilla eller om ens vinet passar till kvällens middag. Den bästa lösningen är att få prova vinet på förhand. Tyvärr brukar vanligtvis systembolaget inte erbjuda denna service. Att köpa vin på systembolaget kan därför upplevas som att spela på lotto, ibland får man hem ett gott vin och andra gånger inte. Under föreställningen söker du efter nya favoritviner genom att provsmaka ett flertal god viner framtagna av en professionell sommelier. På så sätt ökar ditt vinminne med viner som du tycker om och då sliper du köpa bottennapp på bolaget. Med andra ord så kommer du prova bra vintips och följaktligen köper du inte grisen i säcken.

Under evenemanget så provar du minst åtta viner framtagna av en professionell sommelier från Grythytte Akademi. Vinerna valdes ut med kvalitet, matvänlighet och prisvärdhet i åtanke. Efter vardera föreställning så skickas ett inlägg ut med vidare information om vinerna som provades tillsammans med tips och idéer på vad man kan äta till dem.

Information Vinupplevelse

En vinupplevelse pågår i cirka 1,5-2 timmar. Upplevelsen börjar med att du blir presenterad till hur man provar vin med en introduktion till grundsmakerna och metodiken. Det här ger dig den rätta förutsättningen till att prova vinerna och hjälper dig att lära känna vinets uppbyggnad. Därefter landar vi i själva vinprovandet och föreställningen kan börja! Det blir en spännande kväll med många nya intryck och upplevelser!

Vi erbjuder 20% rabatt för sällskap med fyra eller fler deltagare. Så ta med släkt och vänner. Använd rabattkod: Vinupplevelse2017

Recensioner för vinupplevelse
Vinupplevelse-Recensioner1

• Minst åtta utvalda viner + tilltugg.
• Upplev vin på ett helt nytt sätt.
• Hitta just ditt favorit vin.