Vanliga Frågor

Bokningar

En bokning gjord med e-faktura är parkerad tills vi har mottagit betalning. En bokning gjord med presentkort är parkerad tills vi har hunnit att bekräfta presentkortens värde och giltighet, det kan ta upp till fem arbetsdagar. Med parkerad menas att platserna bokade är reserverade tills vi har godkänt eller nekat dem. Vid nekande av en bokning så hör vi alltid av oss innan.

Presentkort

Alla dina frågor borde bli besvarade här: http://www.taysta.se/hjalp-med-presentkort/

Våra presentkort gäller i:

Göteborg, Gävle, Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås och Örebro

Leveranstid för presentkort:

– Virtuellt presentkort skickas till det angivna mejlkontot (skickas i PDF). Anländer omgående efter att betalningen är mottagen, det är bara att skriva ut och ge bort.

Leveranstid vid köp av biljett:

En e-biljett skickas direkt till den angivna e-postadressen efter betalningen är mottagen

Giltighetstid Presentkort:

12 månader.

Ombokning:

Ombokning ska senast ske 14 dagar innan evenemangsdagen.

Ångerrätt:

45 dagars öppet köp, dock gäller endast ångerrätten senast 14 dagar innan evenemangsdagen.

Vanliga Frågor:

Jag har skrivit in fel information i min bokning, vad ska jag göra?

Logga in på vår hemsida, där kan avboka dina bokade platser. Sedan är det bara att boka om sig med rätt information.

Vart kan jag köpa biljetter till en provning?

Du kan enkelt köpa biljetter på vår hemsida www.taysta.se där finner du även all tänkbar information om våra enskilda provningar. Om du vill köpa biljetter till en unik upplevelse så väljer du först en specifik provning som du vill gå på. Detta gör du genom att klicka på menyfliken Biljetter högst uppe på hemsidan och sedan väljer du en stad för upplevelsen. Därefter visas alla våra olika typer av evenemang, Välj då en provning som du finner intressant och klicka på spalten. Således kommer provningsinformationen fram till höger och du klickar då på Köp biljett. Följ sedan instruktionerna. Din biljett skickas till det angivna mejlkontot när din betalning är mottagen. Glöm inte att skriva ut och ta med biljetten till provningen.

Vart kan jag köpa presentkort?

Du kan enkelt köpa ett presentkort på vår hemsida www.taysta.se där finner du även all tänkbar information om våra enskilda provningar. En smakupplevelse är en perfekt present som alla kan uppskatta. Om du vill köpa ett presentkort så klickar du på fliken Presentkort högst uppe på hemsidan. Välj det presentkort som du finner intressant: Silver, Guld eller Lyx. Dessa presentkort ger mottagaren rätt till att välja bland olika typer av provningar i presentkortets prisklass. Klicka sedan på knappen Välj och fortsätt, och följ sedan instruktionerna.

Jag har fått ett presentkort och vill boka platser till en provning, hur gör jag?

Du kan enkelt boka platser till en provning med ditt presentkort på vår hemsida www.taysta.se där finner du även all tänkbar information om våra enskilda provningar. Om du har fått ett presentkort och vill boka platser till en provning så väljer du först en specifik provning som du vill gå på. Detta gör du genom att klicka på menyfliken Biljetter högst uppe på hemsidan och sedan väljer du en stad för upplevelsen. Därefter visas alla våra olika typer av evenemang, välj en provning som du finner intressant och klicka på spalten.

Sedan kommer informationsspridningen fram till höger och du klickar då på knappen Använd presentkort. Om du även vill köpa till extra platser till en upplevelse så kan du enkelt göra detta genom att klicka på knappen Köp biljett. Följ sedan instruktionerna under bokningsprocessen.

Ett meddelande skickas till det angivna mejlkontot när din bokning är mottagen. Glöm inte att ta med din biljett.

Mitt presentkorts giltighetstid går snart ut och det finns inget datum som jag kan gå på, vad kan jag göra?

Giltighetstiden på presentkortet får inte ha överstigits vid evenemangsdagen. En sommelier kontrollerar information på presentkortet. Om datumet inte överensstämmer måste en avgift betalas. Du kan enkelt förlänga ditt presentkort så att du får mer tid på dig att gå på en provning, således kan du planera längre fram.

– Har du fått ett presentkort från Taysta? Då kan du kontakt oss.

– Har du fått ett presentkort från en av våra samarbetspartners? Kontakta då vår samarbetspartnerns kundtjänst så hjälper de dig att förlänga presentkortet.

Jag har ett presentkort vars belopp understiger en provnings som jag vill gå på, vad kan jag göra?

Du kan enkelt uppgradera ditt presentkort genom att kontakt oss.

Jag kan inte gå på en provning som jag är inbokat på och vill avboka min plats, hur gör jag?

Om det är längre än 14 dagar kvar till provningen så kan du logga in på vår hemsida och omboka dina platser i kundportalen. Information om användarnamn och lösenord skickades till din e-mejl när du bokade/köpte dina biljetter på vår hemsida.

En ombokning utav en provning ska senast göras 14 dagar innan provningen. Sedan låses deltagarantalet och lokal bokas, dryck och tillbehör köps in. Således uppstår det kostnader för vardera deltagare redan 14 dagar innan provningen.

Vid sjukdom ska man höra av sig senast dagen innan provningen, ring då vår kundtjänst. För att avbokningen ska bli godkänd måste även ett läkarintyg skickas in till oss. Taysta står då för den kostnad som har uppstått. Detta erbjuder Taysta då vi vill att alla deltagare ska få uppleva våra provningar. Om meddelandet om sjukdom kommer in samma dag eller efter provningen har dock hela kostnaden redan uppstått och således anses biljetten vara förbrukad.